Зареждане

Хамзат Чимаев: Готов съм да се бия с всеки и още сега

Хамзат Чимаев: Готов съм да се бия с всеки и още сега
Публикувано на: Октомври 16, 2020 в 02:00 ч
Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев е готов да се бие с всеки боец и по всяко време. Изгряващата звезда на организацията направи фурор, след като спечели 2 битки в 10 дни в 2 различни категории. Това му донесе два бонуса и го вкара в историята на организацията. Чимаев иска да се бие често, а Дейна Уайт харесва такива бойци и веднага му стана фен.

Много хора смятаха, че Чимаев ще загуби от Джералд Меершарт, но в края на миналия месец Хамзат го нокаутира за 17 секунди. Така той спечели 3-та битка в 66 дни, с което заслужи нов бонус и нов рекорд.

"Borz" приключва всички свои съперници и вече няколко бойци отказаха да се бият с него. В момента той е в Абу Даби, където този уикенд неговия съотборник Гурам Кутателадзе ще направи дебют. Чимаев се радва на завидно внимание и сподели следното пред медиите:

Хубаво е да съм на плажа и да виждам всички тези хора. Живея близо до залата и тренирам. Винаги съм фокусиран върху тренировките. Сега много хора искат да се снимат с мен и това ми харесва. Все още чакам за съперник. Доста бойци говорят, че никой не ме познава и не съм бил в ранглистата. Това обаче са глупости и те се страхуват. 

Нийл Магни каза, че иска да се бие с мен. Аз съм готов. Нека го направим. Ще видим какво ще стане. Може да е той или някой друг. Готов съм да се бия с всеки. От UFC ми казаха, че ще се бия в Лас Вегас на 19-ти декември. Дарън Тил каза, че иска да се бие с мен. Аз му казах, че съм в Абу Даби и да идва да се бием. 

Обичам да се бия и титлата ще дойде. Приключвам всички съперници. Тил е добро момче, но не е на моето ниво. Ще го сваля на земята и ще го смажа. Има бойци, които искат месеци между битките, но аз съм готов още сега. Искам да се бия с Деймиън Мая. Ако го иска, то аз съм готов. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес