Зареждане

Хабиб: Загубих роднини заради COVID-19

Хабиб: Загубих роднини заради COVID-19
Публикувано на: Май 19, 2020 в 08:30 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов потвърди, че здравословното състояние на неговия баща остава тежко. Наскоро стана ясно, че Абдулманап е получил сърдечен удар в следствие на коронавируса. Много хора започнаха да твърдят, че това било невъзможно и всякакви други неща, но самият Хабиб потвърди, че в основата на влошеното здраве на неговия баща е COVID-19.

Вижте още - Бащата на Хабиб с инфаркт предизвикан от COVID-19​​​

В момента Абдулманап все още е в Москва и не е проговорил, откакто излезе от кома. "The Eagle" пусна видео в своя акаунт в социалните мрежи, в което поговори за опасността от този вирус, който взел жертви от неговото семейство. Ето какво сподели шампиона в лека категория на UFC:


Този вирус сериозно засегна неговото сърце, което беше оперирано преди година. Този вирус засегна всички. Той не пита как се казваш, кой си, какво работиш и дали си богат или беден. Всички се разболяха и можем да се справим с това заедно. Много хора, които бяха близки до мен починаха. Повече от 20 мои роднини се разболяха от COVID-19 и трябваше да стоят в интензивното. 

Имаше доста подкрепа за баща ми и хората питат за него. Той все още е в болницата и се бори с вируса. Имаше усложнения със сърцето заради COVID-19. Той все още е в тежко положение и само това мога да кажа. Искам да благодаря на всички за подкрепата, пожеланията и молитвите. Пожелавам ви всичко най-добро. Бъдете здрави. Благодаря много. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес