Зареждане

Хабиб вярва, че COVID-19 се появил заради греховете ни

Хабиб вярва, че COVID-19 се появил заради греховете ни
Публикувано на: Март 29, 2020 в 04:00 ч
Хабиб Нурмагомедов реши да последва примера на много свои колеги и да каже мнението си за пандемията от коронавирус. Непобедения шампион в лека категория предупреждава, че това е сериозно и хората трябва да поддържат висока хигиена. "The Eagle" призова за сериозно отношение към вируса и все пак смята, че Бог не дава изпитания, които не можем да преминем.

Хабиб сподели снимка със стих от Корана, в който се говори, че разрухата по сушата и в морето се появи заради онова, което ръцете на хората сториха, за да ги накара Бог да вкусят част от онова, което са извършили, и за да се върнат [към покаянието]. Ето какво още написа Нурмагомедов в социалните мрежи:


Казват, че има коронавирус. Всъщност всичко е много сериозно. Поддържайте хигиена и внимавайте във всичко. Погрижете се за себе си и семействата си, не подхождайте към тази ситуация несериозно и не я подценявайте. Всемогъщият не дава на човек повече, отколкото може да понесе.


Хабиб трябва да се бие с Тони Фъргюсън на 18-ти април, но все още няма никаква информация по срещата между тях.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес