Зареждане

Хабиб смята, че Сейнт Пиер може да победи Усман

Хабиб смята, че Сейнт Пиер може да победи Усман
Публикувано на: Юни 29, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че легендата Джордж Сейнт Пиер може да се справи с Камару Усман. Днес Сейнт Пиер вече е на 40 години и от няколко години е в пенсия. Той беше на върха дълго време в полусредна категория и защити титлата си 9 пъти.

Сейнт Пиер записа 26 победи и 2 загуби, но отмъсти на двамата, които го победиха. Много хора смятат, че "Rush" е един от най-великите в историята на спорта. Той е член на залата на славата на UFC и в края на 2017 година се завърна след 4 години отсъствие.

Джордж се качи в средна категория и победи Майкъл Биспинг в бой за титлата. Така той влезе в листата с малцината бойци на UFC, които са печелили злато в 2 различни дивизии.

Днес Камару Усман властва в полусредна категория и чупи рекордите, които Сейнт Пиер постави. Той има шанс да надмине Сейнт Пиер и често говори за битка помежду им.

Джордж обаче е далеч от върховата си форма, а Усман точно сега е неудържим. В интервю за UFC Russia Нурмагомедов коментира следното за бой между Усман и Сейнт Пиер:

Сега мисля, че Усман ще спечели, защото е във върхова форма. Вярвам, че най-доброто време за Сейнт Пиер беше през 2009-2010 година. Тогава разбира се, би било трудно за Усман. Мисля, че тогава Джордж нямаше равен на себе си. 

Но 2021 и 2010 г. са различни времена и различни нива. Така че би било погрешно да се сравнява. Това е същото като сравнението кой ще спечели - Майк Тайсън или Мохамед Али. Никой определено няма да отговори на този въпрос. Аз съм човек, израснал по времето на Сейнт Пиер. 

Аз съм му голям фен и клоня повече към Сейнт Пиер. Надявам се Усман да не се обиди. Аз също съм добър приятел с него. Мисля, че и Усман го хареса. Струва ми се, че Усман също е израснал в битките си, така че нека не обиждаме легендата. Избирам Сейнт Пиер.

Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес