Зареждане

Хабиб: Ще удрям Тони Фъргюсън много силно

Хабиб: Ще удрям Тони Фъргюсън много силно
Публикувано на: Декември 19, 2019 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов се готви за една от най-важните битки в своята кариера. Той залага титлата в лека категория срещу Тони Фъргюсън на UFC 249, което ще се проведе през април в Бруклин. Това ще бъде 5-ти опит на организацията да ги сбие в клетката. В миналото двамата трябваше да се бият 4 пъти, но контузии проваляха този голям сблъсък. Шампиона се намира в серия от 12 поредни победи в UFC и все още няма загуба в ММА.

Претендента от своя страна също се намира в серия от 12 поредни победи и печели доста бонуси в последните си срещи. И двамата изглеждат много добре в последните си битки и определено това е най-чаканата битка в историята на категорията. Хабиб няма да подценява неговия опонент и сподели, че ще го удря много силно:


Винаги си давам повече шанс за моя победа срещу опонентите ми в клетката. Няма как да вляза в една битка и да съм несигурен в себе си. Мисля, че съм много по-добър от него в борбата и чисто физически. Аз съм по-корав от него и все още нямам загуба, а той има. Аз не съм пращан в нокдаун, а той има цели 7 нокдауна в UFC. 

Toни пада от доста удари. Ще го ударя доста силно. Той също има силни страни и е в серия от 12 поредни победи. Фъргюсън няма загуба от 2012 година. Той е много добър опонент и никога в историята на UFC не е имало битка между бойци, които са в серия от по 12 поредни победи. 

Приемам го насериозно и ще бъде голямо и историческо събитие. Ще започна да тренирам здраво от януари. Нормално моето тегло е 84 килограма и свалям до 70 килограма за битките си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес