Зареждане

Хабиб: Ще сваля Мейуедър на земята и ще го пребия

Хабиб: Ще сваля Мейуедър на земята и ще го пребия
Публикувано на: Март 2, 2020 в 05:00 ч
Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов не се отказва от мераците си за битка с легендата Флойд Мейуедър. В миналото се говореше за битка между тях, но така и нямаше нищо официално. Флойд е готов да се бие с Хабиб по правилата на бокса, но непобедения ММА боец е измислил вариант, в който и той да има шанс.

"The Eagle" предлага битка, която да бъде 11 рунда бокс и 1 ММА и вярва, че може да оцелее 11 рунда с непобедения легендарен шампион в бокса. Ето какво сподели Хабиб в интервю за TMZ:


Той говори, защото иска да е на първа страница по медиите. Преди няколко дни е имал рожден ден и вече е на 48 или 49 години. Флойд е почти на възраст с баща ми. Не знам как ще го удрям в лицето. Ако той иска да се бием, то нека дойде в UFC, защото там са истинските битки. Аз не съм просто борец или боксьор, а ММА боец. 

Ако Флойд има интерес, то тогава може да направим това, което баща ми предложи. Ще се бием 11 рнда бокс и 1 ММА. 11 рунда по 3 минути бокс и след това 1 рунд, който ще бъде 5 минути ММА. Не мисля, че той ще ме нокаутира в тези 11 рунда. Какво ще направи в този рунд по правилата на ММА ? Ще го сваля на земята и ще го пребия. Какво ще ми направи ? 


Какви са шансовете на Хабиб срещу Флойд ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес