Зареждане

Хабиб: Родителите са ключовете към Рая

Хабиб: Родителите са ключовете към Рая
Публикувано на: Април 19, 2020 в 09:24 ч
Хабиб Нурмагомедов уважава много своите родители и уважението към тях е издигнато на пиедестал в неговата родина. Ислямът насърчава към подчинение и уважение на родителите и забранява на човек дори да повиши тон на своя родител. Нурмагомедов е стриктен в това и често става обект на подигравки за това, че уважава своя баща и го слуша във всичко. "The Eagle" не крие, че е постигнал успехите си благодарение на Абдулманап, който още от малък го е подхванал и го е вкарал в правия път.

Хабиб не прави нищо, без да се консултира с баща си и споделя, че трябва и ние да уважаваме родители си, защото те са ключът към рая. Днешните времена са трудни и шампиона ни съветва да обърнем внимание на своите родители, защото някой ден ще ги загубим и ще съжаляваме. Ето какво написа Нурмагомедов:


В този труден за всички нас момент обърнете внимание не само на вашето семейство, но и на вашите родители, защото родителите са ключовете за Рая. Оценявайте родителите, защото тези, които вече ги нямат - съжаляват и биха дали всичко, което имат, просто да седят с тях за 5 минути на чаша чай


След броени дни стартира месец Рамадан и Нурмагомедов ще пости. Той няма да приема храна и вода от сутрин до вечер и планира да се завърне в клетката в края на август.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес