Зареждане

Хабиб: Порие е опитен вълк! Искам Махачев да го приключи

Хабиб: Порие е опитен вълк! Искам Махачев да го приключи
Публикувано на: Май 27, 2024 в 08:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (29-0) вярва, че настоящият шампион в лека категория Ислам Махачев (25-1) би трябвало да победи Дъстин Порие (30-8) във втория или третия рунд. Този уикенд Махачев и Порие се сблъскват за златото в лека категория.

Битката им оглаява събитието UFC 302, което ще се проведе в Ню Джърси, САЩ. Ислам е фаворит в битката и това е очаквано. Той няма загуба в последните близо 10 години. Порие многократно е доказвал, че е боец, който няма как да подценяваш.

Нурмагомедов се би с Порие преди няколко години и успя да го победи. Хабиб се включи в лагера на своя сънародник и вярва, че той ще победи:

„Много хора подценяват Дъстин Порие. Аз лично се бих с него и горе-долу знам къде са му предимствата и къде недостатъците. Порие е много опитен боец, той вече е участвал в много битки. Да, той загуби, но има и много победи в UFC. На наш жаргон ще кажа, че Порие е опитен вълк. Не можете да се шегувате с него. 

Изпитваме голямо уважение към Дъстин, но какво можем да направим ? На първи юни той е наш съперник. Имаме ясно разработен боен план и мисля, че Махачев ще го следва. Наистина искам Ислам да го довърши някъде във втория или третия рунд.“, каза Нурмагомедов в канала си в YouTube.

Кой ще е шампион в лека категория след UFC 302 в Ню Джърси ? Махачев или Порие ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес