Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Ще опитам да съборя Гейджи 100 пъти

Хабиб Нурмагомедов: Ще опитам да съборя Гейджи 100 пъти
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 01:00 ч
Хабиб Нурмагомедов е категоричен, че ще пренесе битката с Джъстин Гейджи на земята. Този уикенд двамата шампиони ще обединят безспорната и временната титла в лека категория. Това ще се случи в главната битка на UFC 254 в Абу Даби.

“The Eagle” залага серията си от 28 поредни победи и планира да направи 100 опита за събаряне, ако е необходимо. Хабиб държи рекорда за най-много събаряния в 1 битка. Той събори Абел Трухильо 21 пъти от 28 опита в 3-рундовата им битка преди години.

Джъстин вярва, че неговата борба ще е фактор в срещата, но Хабиб планира да наложи своята игра. Ето какво сподели безспорния шампион преди боя:

Гейджи има много добри ритници. Всички са добри в стойка, но когато ги сграбча и нещата малко се променят. Гейджи може да се бори по-добре от Поарие, Макгрегър и другите. Ще е малко по-трудно срещу него. Ще е много интересна вечер. Ако се наложи ще се опитам да го съботя 100 пъти.

Обичам да се бия. Това ми дава добра енергия. Искам да се състезавам с най-добрите в спорта. Това е причината да съм тук. Не знам защо говорят за оттеглянето ми. Нима ви писна от мен ? Много медии питат за оттегляне, а аз искам да се състезавам. Правя го цял живот. 

Сега имам перфектен опонент, който е много корав. Много хора говорят, че ще е най-тежката ми битка, но ще видим.След тази битка ще е страхотно да се бия със Сейнт Пиер. Феновете ще го гледат. 

UFC харесват такава битка. Искам да се бия с него и това ще е най-голямата битка в историята. Той не е губил 12-13 години. Мисля, че историята между мен и него е страхотна. 

Ще успее ли Хабиб да победи и да остане непобеден ?!



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес