Зареждане

Хабиб Нурмагомедов пусна верига заведения за бързо хранене

Хабиб Нурмагомедов пусна верига заведения за бързо хранене
Публикувано на: Януари 18, 2022 в 02:00 ч
Компанията M-it Group Franchising LLC, която е свързана с Хабиб Нурмагомедов пусна верига заведения за бързо хранене M-eat by Khabib. Първото заведение вече е открито в Москва. До края на май компанията планира да пусне още 14 обекта в столицата. 

Неговият представител не посочи конкретни адреси, но поясни, че инвестициите в откриването на едно заведение ще възлизат на 2-3 милиона рубли. В Русия M-it Group Franchising обмислят възможността за навлизане в други региони в Централния федерален окръг, както и в Северен Кавказ. 

M-eat by Khabib също планират да продават собствени продукти в магазини на големи търговци на дребно. Те очакват до края на 2023 г. да отворят 150 магазина в пет държави, включително Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Турция и ОАЕ. Явно Нурмагомедов ще продължи ударно с инвестициите си. 

Нурмагомедов се оттегли от ММА в края на 2020 година след победа над Джъстин Гейджи. Хабиб пусна свой мобилен оператор и има своя собствена ММА организация. Богатството на Нурмагомедов се оценява на 40 милиона долара. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес