Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Аллах да помага на всички

Хабиб Нурмагомедов: Аллах да помага на всички
Публикувано на: Март 1, 2021 в 00:00 ч
Непобеденият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов кацна в САЩ за първи път от година. "The Eagle" ще се срещне с Дейна Уайт в Лас Вегас, за да бистрят бъдещето на категорията. Опасния дагестанец не спря да говори, че приключи със спорта и на пръв поглед срещата между тях изглежда безсмислена.

В края на януари Уайт и Хабиб се срещнаха в Абу Даби, но яснота по бъдещето му нямаше. Хабиб обяви, че се оттегля от ММА в края на миналата година. Дейна не е спрял да вярва, че Хабиб ще се бие, за да търси 30-0 в ММА. Такава беше мечтата на Абдулманап Нурмагомедов, който почина преди година в Русия.

Президента на UFC настоява Нурмагомедов да направи още 1 битка в търсене на заветното 30-0 в октагона. Вече няколко месеца Хабиб е на върха в ранглистите на oрганизацията и спира развитието в категорията. В своя акаунт Хабиб се похвали, че е кацнал в САЩ и се помоли за всички хора:

В последната година не бях идвал в САЩ и много неща се промениха. Имаше добри моменти, но и тежки такива. 

Такъв е живота и ние продължаваше напред. Аллах да помага на всички ни, защото не знаем какво ще се случи в рамките на година.

Ще видим ли Хабиб отново в клетката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес