Зареждане

Хабиб: Никой не е правил това, което дагестанците правим в ММА

Хабиб: Никой не е правил това, което дагестанците правим в ММА
Публикувано на: Ноември 24, 2022 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов е доста интересен човек.

Дори след завършването на кариерата си, той продължава активно да развива смесените бойни изкуства. Бившият шампион на UFC в лека категория пътува много, организира специални събития и пресконференции. Трудно е да се посочи друг човек, който би дал такъв огромен принос.

Наскоро легендарният боец посети Канада и даде специална пресконференция за мюсюлманските представители в тази страна. Хабиб споделя, че наследството на покойния му баща продължава да живее чрез него и съотборниците му, които не спират да жънат успехи.

"Аз съм хубав човек, но като треньор не съм такъв. Какво е необходимо, за да станеш мой ученик ? Първо, трябва да следвате моите правила. И не е лесно. Не се смятам за приятен треньор. 

И това не е шега. Трябва да практикувате с нас и тогава ще спрете да се усмихвате. Това е сигурно. 

Винаги казвам на моите момчета, че ако искат да станат успешен ММА боец и са от Дагестан, тогава трябва да се биете всеки ден в продължение на поне един час. 

Ако не го правите всеки ден, но искате да се занимавате с фитнес – добре. Има милиони момичета по света, които го правят. Ходят на фитнес.

Сега шампионите в Bellator и UFC в лека категория са наши момчета. Когато карах насам, видях, че 12-13 души от нашия отбор имат общо почти 300 победи на професионално ниво. Това е просто лудост. 

Никой никога не е правил това в смесените бойни изкуства. Щастлив съм, защото знам, че това е тежката работа на баща ми. Начинът, по който инвестира в нас, начинът, по който ни учи, даде ни много. 

Дори сега наследството му расте.", сподели Хабиб пред медии и фенове.

Хабиб и неговите съотборници имат общо 142 победи и само 11 загуби в ММА. Това определено е трудно за постигане.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес