Зареждане

Хабиб ни показа мястото, на което тренира цял живот

Хабиб ни показа мястото, на което тренира цял живот
Публикувано на: Март 27, 2020 в 09:59 ч
Хабиб Нурмагомедов продължава здраво да тренира за битката си, която е насрочена за 18-ти април. Шампиона в лека категория ще срещне Тони Фъргюсън, а локацията все още остава неясна. За съжаление от днес в Русия са забранени всички полети, което е много лоша новина за Хабиб, защото той няма как да пътува извън страната и това увеличава шансовете битката между него и Тони да пропадне за 5-ти път.

Разбира се, има вратичка в тази ситуация и Хабиб може да напусне Русия със самолет, но трябва да получи разрешение от правителството. Битката между него и Фъргюсън на UFC 249 продължава да тъне в мистерии и с всеки изминал ден се появяват нови пречки пред нейното организиране.

Няколко дни след 18-ти април започва месец Рамадан, в който Нурмагомедов ще пости и след това ще му трябват няколко месеца, за да влезе във форма. Така, ако битката им бъде отменена, то Хабиб най-рано ще се бие есента. В момента той е в Дагестан и ни показа един от хълмовете, по който цял живот тича. Ето какво написа шампиона в социалните мрежи:


Аз тичам по този хълм от 5-годишна възраст, толкова време мина, почти целия ми живот.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес