Зареждане

Хабиб може да напусне Русия, но не може да се прибере

Хабиб може да напусне Русия, но не може да се прибере
Публикувано на: Април 2, 2020 в 00:00 ч
Федерална агенция за въздушен транспорт на Русия стана потенциален спасител на най-голямата битка в историята на ММА. От там потвърдиха, че Хабиб Нурмагомедов може да лети до САЩ с частен самолет за защита на титлата на UFC 249 срещу Тони Фъргюсън. Шампиона сподели, че е заседнал в Дагестан и няма да може да напусне заради ограниченията в борбата с коронавируса. Хабиб може да напусне, но за съжаление няма да може да се върне в страната и ще трябва да чака. Ето какво изявление пуснаха от федерална агенция за въздушен транспорт:


За да може Хабиб да лети до САЩ с частен самолет - компанията, чиито услуги той възнамерява да използва, трябва да получи разрешение за полет извън Русия и за пристигане в САЩ. Компаниите, които предлагат частни пътувания, обикновено знаят кои документи трябва да имат пътникът, за да им бъде предоставен достъп при пристигане на границата. 

В момента няма ограничения за частната авиацията от Русия. След наличието на одобрение, самолетът ще може да лети до САЩ. Има ограничения за пристигане в страната, които бяха потвърдени в понеделник на заседанието на оперативния щаб на руското правителство за предотвратяване на разпространението на коронавируса. Следователно Хабиб може да има проблеми с повторното влизане в Русия.


С тази информация се разбира, че сега всичко зависи от шампиона и ако битката с Фъргюсън е толкова важна за него, то той може да се бие. Хабиб дълго време говори, че тази среща е най-важна за него и сега има шанс да я осъществи. Той обаче силно обича своето семейство и дни след битката започва месец Рамадан, което може да го накара да размисли, защото Хабиб винаги е споделял, че Рамадан е най-важен за него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес