Зареждане

Хабиб може да даде шанс на Вячеслав Дацик в Eagle FC

Хабиб може да даде шанс на Вячеслав Дацик в Eagle FC
Публикувано на: Август 11, 2022 в 00:00 ч
Президентът на промоцията Eagle FC Шамил Завуров говори за руския боец Вячеслав Дацик.

Завуров разкри, че Дацик може да се присъедини към редиците на промоцията. Eagle FC е собственост на бившия шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов. В последната година лигата на Хабиб набра популярност, след като направи няколко ММА галавечери в САЩ.

„Гледам битките му. Преди това може по някакъв начин да е обидил някого, но сега е доста адекватен. Мисля, че е напълно възможно да го привлечем в нашата лига, ако се получи. 

Когато човек мине границата, колкото и добър боец да е, не ми е интересен. В спорта трябва да покажете мъжки качества. И когато хората накърняват нечия чест, привличат ги в нашата лига за реклама, не съм съгласен с това. 

Не мисля, че ще го направим. Но достойни бойци могат да бъдат привлечени. Като цяло Вячеслав ни подхожда и имаме съперници за него. В тежката категория сега имаме много конкуренция. 

И в Америка има много момчета, и тук в Русия “, каза Завуров в канала на Vestnik MMA в YouTube . 

Дацик е доста активен тази година в бойните спортове. Той навърза серия от 3 поредни победи, след като победи Сауло Кавалари, Антонио Силва и преди няколко дни Джеф Монсън. Следващия месец Дацик ще се бие с Александър Емеляненко.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес