Зареждане

Хабиб: Ислам Махачев ще удуши Волкановски

Хабиб: Ислам Махачев ще удуши Волкановски
Публикувано на: Октомври 24, 2022 в 14:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (29-0) е уверен, че Ислам Махачев (23-1) ще успее да събмитне Александър Волкановски (25-1).

Миналия уикенд в Абу Даби Махачев събмитна Чарлз Оливейра и спечели вакантната титла в дивизията. Волкановски влезе в клетката и застана лице в лице с Махачев. Хабиб сподели, че иска Ислам да се бие с Волкановски в Австралия през февруари 2023 година.

Александър се съгласи. Ако Ислам успее да победи Волкановски, тогава ще стане най-добрият ММА боец в света. "The Eagle" вече знае как ще се справят с шампиона в категория перо.

„Ще има клинч. Ислам ще смаже Волкановски с колене, ще вземе цялата му енергия, ще го събори и ще го удуши. Така си представям тази битка. 

Разбира се, Волкановски е отличен боксьор, има много опит. Колко пъти защити титлата ? Но в тази битка тайландският клинч ще го убие. Нека се приготви. Колко време му трябва да се подготви ? 

Пет или шест месеца ? Ислам прави това от 20 години. Нека се приготви. Волкановски, уважаваме те, но искаме да заемем твоето място, брато.", каза Нурмагомедов в интервю за ESPN.

Така ли ще протече битката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес