Зареждане

Хабиб: Исках да отхапя сърцето на Дилън Денис

Хабиб: Исках да отхапя сърцето на Дилън Денис
Публикувано на: Август 6, 2021 в 04:00 ч
Хабиб Нурмагомедов разкри, че искал да отпахе сърцето на Дилън Денис. Преди 3 години бившия шампион на UFC сподели клетката с Конър Макгрегър в Лас Вегас. Двамата имат много история и всички очакваха голяма битка. Много хора прогнозираха, че Макгрегър има голям шанс да нокаутира Хабиб.

Срещата им стана най-продаваната в историята на организацията. Хабиб успя да прати Макгрегър в нокдаун, а малко по-късно го накара да се предаде и така го победи със събмишън. Секунди след победата, Хабиб прескочи през мрежата и атакува Дилън Денис.

Тогава "The Eagle" разкри, че Денис обидил неговата религия и искал да го накара да си плати. Сега години по-късно враждата между двата отбора все още съществува и явно никога няма да спре.

Хабиб вече е в пенсия, а Макгрегър със счупен крак от последната си битка. Непобедената легенда взе участие в подкаста на Майк Тайсън и каза следното за битката с "The Notorious" и масовото сбиване след нея:

Веднага след битката с Ал Якуинта започнах да тренирам. Знаех, че ще се бием с Конър Макгрегър и чаках договора. По време на битката ни говорих луди неща, а той отвърна, че било просто бизнес. Това е същото като моментите, в които баща ми е ядосан, а аз се опитвах да го спра. 

Аз се готвих за война с него, а влязох в клетката и не намерих опонент. Това ме направи празен. Не мисля, че хората ще разберат защо скочих през мрежата. Очаквах повече от него, а той започна да ми се оправдава. Аз му хванах врата, а той се предаде. Беше докарал хиляди хора от Ирландия и се предаде пред всички. 

Трябваше да заспи, а не да се предава. Тогава си казах, че това не ми стига. Имах нужда от още. Видях как хора от неговия ъгъл ми говорят нещо и си казах, че трябва да отхапя сърцето на Дилън Денис. По това време исках да му отхапя сърцето. Какво щеше да стане, ако нямаше съдия и полиция ? 

Това беше истинско, а не да скача при автобуса, където имаше много охранители. Готвих се за истинска война, а не намерих никого. Това ме направи много емоционален, защото очаквах много, а не намерих нищо. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес