Зареждане

Хабиб: Хората се събуждат, а Макгрегър ляга да спи

Хабиб: Хората се събуждат, а Макгрегър ляга да спи
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов не е готов да спре с подигравките по адрес на Конър Макгрегър. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Дъстин Порие успя да нокаутира Макгрегър във втория рунд. За първи път в ММА бившия двоен шампион беше нокаутиран. След загубата Конър се полегна на ръката си и затвори очи, а това породи много подигравки и мемета.

Хабиб критикува Макгрегър и го обвини, че се разделил с хората, които го направиха шампион и сега загубите го застигат. Макгрегър от своя страна отрече да се е разделял със своя екип и предизвика Нурмагомедов на още 1 дуел в клетката.

Преди няколко години Хабиб победи Макгрегър и го накара да се предаде. Така към днешна дата Конър печели само 1 от последните си 3 битки в UFC. В ранното утро в Абу Даби Хабиб сподели, че хората се събуждат от сън, а Макгрегър си ляга в октагона:

Нурмагомедов: Хората се събуждат, а Конър Макгрегър ляга да спи.

Преди битката между Хабиб и Макгрегър чухме много обиди от страна на Конър. Тогава той обиди цялото семейство на Нурмагомедов и сега Хабиб му дава от собственото му лекарство. В крайна сметка животът е колело, което никога не остава на 1 място и постоянно се върти.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес