Зареждане

Група въоръжени мъже опитаха да убият боец на UFC

Група въоръжени мъже опитаха да убият боец на UFC
Публикувано на: Август 6, 2024 в 02:00 ч
Боецът на UFC Рамон Таверас избяга от смъртта след жестоко нападение в дома на майка му в края на юли.

Според Таверас група въоръжени мъже са спрели пред къщата и са открили огън. По чудо боецът е невредим и успява да се защити със собственото си огнестрелно оръжие. Таверас е критичен към разследването на шерифския офис в Джаксънвил.

"Жалко е, че дори трябва да направя публикация като тази, но не мога да позволя това да бъде заметено под килима. В края на юли група въоръжени мъже се нахвърлиха върху мен в къщата на майка ми и се опитаха да ми отнемат живота. С Божията милост се измъкнах без наранявания и успях да грабна огнестрелното си оръжие и да отвърна на огъня при самозащита. Властите не правят нищо, за да решат проблема. 

Загубих брат си през 2019 г. поради насилие с оръжие и убийците му все още не са заловени. Сега се оказвам в почти същата ситуация. Да се случи подобен инцидент от нищото е тревожно. Това е ежедневна реалност в моя град. Нито съм първият, нито ще бъда последният. 

Много други семейства в моя град са претърпели подобни ситуации, търсейки справедливост точно както моето семейство. Семейството ми се чувства несигурно и се страхувам за децата си, които почти загубиха баща си. Благословен съм и съм щастлив, че съм жив, но напускам Дювал.", написа Таварес.

Taварес е с рекорд 10-2 в ММА и 1-0 в UFC. В своята последна битка той победи Сиди в началото на тази година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес