Зареждане

Greg Hardy: Ще бъда най-опасният боец за всички времена

Greg Hardy: Ще бъда най-опасният боец за всички времена
Публикувано на: Август 23, 2019 в 09:20 ч
Качил: DoloR
Greg Hardy има само 6 битки в ММА, но това не му пречи да е с високо самочувствие. Бившата звезда на NFL е с рекорд 5-1 в ММА и печели всички свои победи с нокаут в 1-вия рунд. Той е в серия от 2 поредни победи в UFC, които записа тази година и вярва, че ще стане най-опасния боец в историята на бойните спортове.

Greg все още се бори да спечели феновете, които не спират да го освиркват, защото преди няколко години беше обвинен от своята приятелка в домашно насилие. Миналия месец Hardy нокаутира Juan Adams за 45 секунди и сега си търси нов опонент, а увереност не му липсва:


Сега искаме някой опонент, който е в ранглистата. Искам да се бия по-дълго време и да им покажа болката. Моето желание е да изкарам 3 рунда, за да видя как ще бъде. Нямам идея какво се върти в главата на шефа. Ще ви кажа, че не заслужавам нищо, защото не съм се доказал. 

Вярвам обаче, че мога да разбия всеки опонент. Искам да работя върху играта си и да се подобря Искам да подобря изцяло моите умения, за да стана шампион, а не да съм просто еднотипен боец. Хората в American Top Team ми помагат и аз ще стана нещо, което никой не е виждал. 

Аз ще стана най-завършен и опасен боец за всички времена. В момента изграждаме всичко, което ми трябва, за да го постигна. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес