Зареждане

Грег Харди иска да е като Джон Джоунс, но при тежките

Грег Харди иска да е като Джон Джоунс, но при тежките
Публикувано на: Май 8, 2020 в 17:07 ч
Грег Харди се завръща в клетката този уикенд, за да премери сили в Йорган де Кастро. Битката им ще бъде част от UFC 249 във Флорида и в тежка категория. Грег е с рекорд 5-2-1 в ММА и успя да запише това за по-малко от 2 години. Всички негови победи идват с нокаут, но се видя, че Харди все още не може да се мери с бойците от топ 10 на тежка категория.

Той загуби от Александър Волков и не изглеждаше добре в срещата, която прие с кратко предизвестие през ноември миналата година. Сега Харди е уверен, че значително е подобрил играта си и иска да е като Джон Джоунс и Кейн Веласкез. Ето какво сподели той преди битката този уикенд:


Това ще звучи като нахален отговор, но имам чувството, че съм точно там, където казах, че ще бъда. Чувствам се нормално като във всеки един двубой. Разликата е в моята игра, разликата, която виждате в Грег Харди е съществена. Първоначално това беше моята цел да се уверя в разликата. За да съм сигурен, че съзрявам с времето и го прилагам към всеки двубой, така че всеки бой да виждате по-добър и по-развит боец. 

Мисля, че съм постигнал всяка цел, която съм си поставил до момента. Що се отнася до различните нива в играта, то аз чувствам, че изоставам с графика. Общата цел е да бъдеш добре завършен боец . Трябва да бъда като Джон Джоунс, но в тежка категория. Да бъдa и като Кейн Веласкез. Трябва да бъда като тези момчета и да се уверя, че след всяка битка се приближавам до тях.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес