Зареждане

Граплинг онлайн турнир Pentagram Grappling Series

Граплинг онлайн турнир Pentagram Grappling Series
Публикувано на: Януари 15, 2021 в 18:12 ч
Новата граплинг организация Pentagram Grappling Seriesще проведе първото си издание онлайн на 31 януари

Пилотното издание ще включва 4 суперфайта с участието на два черни колана, две от най-силните родни състезателки при жените, както и няколко от най-перспективните аматьорски и професионални ММА състезатели у нас.

Основното събитие включва първия по рода си отборен елиминационен 5vs5 двубой у нас. Всеки отбор ще включва 5 състезателя до син колан с общо тегло 390 кг. Двата отбора излизат при предварително заявен ред, без да знаят реда на излизане на другия отбор. Мачът се открива от състезателите под номер 1 от двата отбора, без значение от разликата в размерите им. Ще се играе по системата събмишън онли, като при равенство в редовния рунд двамата състезатели отпадат. При събмишън преди изтичането на времето, загубилият състезател бива елеминиран и на неговото място излиза следващия в списъка на отбора. При равенство отпадат и двамата състезатели. Победител е отбора, който пръв елиминира всички състезатели на противниковия отбор.
 

Поради ситуацията с COVID-19, събитието ще бъде без публика и ще се разпространява онлайн на Facebook страницaта на турнира.

Ще включва следните супер битки и отборен елиминационен мач:
  • Теодора Козарова срещу Александра Тончева (flyweight, IBJJF NoGi rules)
  • Йоан Петров срещу Мартин Стоичков (openweight, ADCC rules)
  • Аким Раимович срещу Константин Атанасов (openweight, IBJJF Gi black belt rules)
  • Антон Янчев срещу Николай Натов (catchweight - 90kg, ADCC rules)
  • BAGIR JIU JITSU срещу GFTeam Bulgaria (390kg total, Pentagram rules)

Такъв елиминационен формат с 5 състезателя от един отбор срещу 5 от друг, не е правен както в България, така и в Европа. Също така, това е първият женски граплинг суперфайт в България.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес