Зареждане

Готвят големи неща за Франсис Нгану през 2020

Готвят големи неща за Франсис Нгану през 2020
Публикувано на: Ноември 6, 2019 в 00:00 ч
Франсис Нгану е изпаднал в немилост към UFC напоследък.

Боецът в тежката категория пришпорва UFC да му дадат двубой, но все още не е получил такъв. Очакваше се след като Джуниор дос Сантос се оттегли, Нгану да го замени и да се изправи срещу Александър Волков. Това обаче не се случи.

Вижте също: Francis Ngannou: Дайте ми Jon Jones

Президентът на UFC, Дейна Уайт вярва, че 2020-та ще бъде много вълнуваща година за Нгану. И това ще включва главна битка на първото издание на UFC във Франция.

"Ще бъде вълнуваща година за Франсис. Ще има не само големи битки за него, но и евентуален шампионски двубой. А също и битка във Франция.

Дълго време работихме по въпроса тази държава да се отвори към ММА и ще направим състезание там. Очевидно Франсис ще бъде хедлайнер.

Не знам дали сте гледали състезанието от Сингапур, но това момче Кирил Гейн е опасен боец в тежката категория от Франция. И двамата ще се бият в тази файткарта."

Кой ще бъде противник на Нгану все още не е ясно. Наистина Франсис може и да заслужава двубой за титлата, но вече има планиран трети двубой между Даниел Кормие и Стипе Миочич. Така че битката ще е срещу някой под тях в класацията.

Но в крайна сметка всичко, закоето Нгану настоява, е просто да получи двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес