Зареждане

Francis Ngannou: Дайте ми Jon Jones

Francis Ngannou: Дайте ми Jon Jones
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 00:00 ч
Francis Ngannou няма търпение отново да влезе в клетката. Неговите последни три битки завършват с нокаут в 1-вия рунд и в тях той прекарва по-малко от 3 минути в клетката. Тази година той взе скалпа на двамата бивши шампиони в тежка категория, като през февруари нокаутира Cain Velasquez за 26 секунди, а през юни направи същото с Junior dos Santos за 71 секунди.

"The Predator" иска да се бие за пояса в категорията, но плановете на организацията са други и той е принуден да чака. В момента няма смислена битка за него в категорията, защото топ бойците са заети и в интервю за TMZ, Ngannou призова да му дадат Jon Jones:


Бия се, за да оцелявам и да си изкарвам хляба. Търся си битка още от юни месец. Тогава след победата ми над dos Santos започнах да питам Dana White за следваща битка. Казаха ми, че ще трябва да чакам, за да видим какво ще се случи в битката за титлата. 

Тази битка замина и аз все още нямам новини. Минаха вече няколко месеца и аз все още нямам битка. Да, разбира се, че искам втора битка с Miocic. Mоите очаквания бяха да се бия с него. Проблемът в битка между мен и Jon Jones е в това, че той не е боец от тежка категория. 

Всичко зависи от него, защото аз няма да сляза в полутежка категория. Да, разбира се, че ще се бия с него, но той трябва да се качи в тежка категория. Jones каза, че битка между нас е неизбежна ако се качи при нас. Ще се бия с него, но това не е просто супер битка, която ще приема, защото съм отчаян. 

Има доста неща, които трябва да се оправят преди битката. Искам да покажат уважение към мен и да ми дадат битка. Трябва да изкарвам пари и ми трябва двубой. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес