Зареждане

Francis Ngannou: На шефовете в UFC не им пука за мен

Francis Ngannou: На шефовете в UFC не им пука за мен
Публикувано на: Октомври 19, 2019 в 05:00 ч
Francis Ngannou не е доволен от ситуацията, в която се намира. Бившия претендент за титлата в тежка категория е в серия от 3 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд, но въпреки това няма да получи шанс за титлата. Организацията вече обяви, че ще направят реванш между Stipe Miocic и Daniel Cormier, който ще се случи следващата година и това оставя Ngannou извън картинката за пояса.

Камерунеца не се е бил от 4 месеца и няма търпение да влезе в октагона. "The Predator" си пожела битка през декември, но към момента почти всички бойци в категорията са заети. Това определено дразни Ngannou и той споделя, че на шефовете в UFC не им пука за него:


Трябва да направят нещо с мен. Какво се случва ? Искам да получа отговори. Искам да знам какво правя тук. Заемам второто място в тежка категория и всички останали са заети. Аз съм тук и съм отчаян за битка. В моята ситуация единствената битка, която трябва да следва е тази за титлата. 

Искам да се бия още веднъж тази година, но на тях не им пука. Това ме дразни и не съм щастлив от това. Това е един доста изморителен процес. Единствения, който е свободен от топ 10 е Shamil Abdurakhimov, но той идва след загуба от Blaydes. 

Точно сега Curtis Blaydes е свободен, но се бих с него два пъти и не се интересувам от такава битка. Казаха ми да чакам, защото Alexander Volkov може да победи Junior през ноември, но това няма значение, защото Volkov отказа две битки с мен. 

Казват ми да чакам, за да видим какво ще стане в битките на Volkov и Walt Harris. Не знам дали съм боец или не съм. На шефовете не им пука за мен. 


Ngannou няма търпение да се бие и след няколко седмици ще има яснота в категорията. Благой Иванов - Багата ще има шанс да пробие в топ 5, но трябва да победи Derrick Lewis в началото на ноември. Ако Багата успее да победи Lewis, то тогава от UFC може да решат да направят битка за временна титла между Ngannou и Багата. Какво мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес