Зареждане

Готвят Derrick Lewis срещу Alexander Volkov за подглавно събитие на UFC 229

Готвят Derrick Lewis срещу Alexander Volkov за подглавно събитие на UFC 229
Публикувано на: Август 8, 2018 в 09:30 ч
В края на миналия месец един руснак предизвика 'The Black Beast' Derrick Lewis на битка в Москва.

Разбира се, този руснак е не кой да е, а самият Alexander Volkov, който изглежда е следващият на опашката за титлата, поне докато Daniel Cormier и Brock Lesnar не се бият.

Volkov последно се би през март, когато надви бившия шампион Fabricio Werdum и няма намерение да удължава допълнително почивката си. Затова и е решил да предизвика Lewis, като първоначално покана за среща възнамеряваше да отправи към Curtis Blaydes.

Blaydes в момента се възстановява след голямата си победа над Alistair Overeem от UFC 225 и не е готов да се изправи срещу руснака. Шеговите обаче Lewis отговори на предизвикателството на Volkov:

"Черен мъж в Москва?! Майната му на това. Ела в Щатите."

Сделката е към своето финализиране - двамата ще се изправят един срещу друг в подглавното събитие на UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври.

Последната битка на Lewis беше на UFC 226, което беше оглавено от Cormier и Stipe Miocic.

В подглавното за вечерта събитие Lewis и Francis Ngannou се впуснаха в една от най-лошите битки в историята на UFC - двамата почти не се биха в продължение на 3 рунда. Общо всъщност дори имат 31 удара и 100 опита за такива.

За сравнение, за 3 минути и 36 секунди Alex Perez успя да вкара на Jose Torres на UFC 227 88 удара, като имаше 166 опита.

Разбира се, главна за предстоящото UFC 229 ще бъде срещата за титлата на лека категория между шампиона Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес