Зареждане

Гловър Тейшейра има тайно оръжие срещу Иржи Прохазка

Гловър Тейшейра има тайно оръжие срещу Иржи Прохазка
Публикувано на: Декември 25, 2021 в 02:00 ч
Гловър Тейшейра вече мисли за първата защита на титлата си. Тя ще бъде срещу Иржи Прохазка в първата половина на 2022 година. В края на октомври ветерана от Бразилия успя да победи Ян Блахович и спечели златото в полутежка категория.

Тогава Прохазка беше резерва на срещата им и изгледа от първия ред победата на Тейшейра. Гловър явно си е написал домашното за Прохазка и смята да тренира с Мохамед Лавал. В миналото Лавал два пъти премери сили с Прохазка в японската организация RIZIN.

В първата им битка Лавал спечели с нокаут, а във втората загуби с нокаут. В интервю за Sherdog Тейшейра каза следното за бъдещата си битка:

Говорих с Мо, защото Прохазка беше резерва за битката ми с Ян Блахович. Мо ми се обади, поговорихме малко за това. Може да вкарам Лавал в моя лагер за битката с Иржи, не се знае. Двамата сме добри приятели и това е добра възможност. 

Иржи е много неудобен страйкър, но много бърз с движенията си и има много добра техника. Но също така той се отваря много и мисля, че така го е хванал Лавал. Той полудява в срещите си. Прохазка се отваря много за един добър контра удар, който да намери целта.

Ще успее ли Тейшейра да бие Прохазка ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес