Зареждане

Гласят Оливейра срещу Порие за UFC 269

Гласят Оливейра срещу Порие за UFC 269
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 17:00 ч
Чарлз Оливейра разкри, че UFC гласят първата му защита на титлата срещу Дъстин Порие за декември. Битката за трона в лека категория ще бъде част от бойната карта на UFC 269, което ще е последното голямо събитие за 2021 година.

Порие и Оливейра са двамата на върха в дивизията и ще спорят за пояса. Тази година двамата записаха битки в клетката на UFC. Порие успя да победи два пъти Конър Макгрегър, а Оливейра спечели титлата след победа над Майкъл Чандлър.

Oливейра е с рекорд 31-8-1 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. Той печели 7 бонуса в последните си срещи и няма загуба от 4 години. Чарлз има най-много победи със събмишън и приключване в историята на UFC.

Опасния бразилец печели 28 от битките си с приключване и 7 от неговите загуби са с приключване. Той има 17 спечелени бонуса в UFC и вярва, че ще успее да се справи с Порие.

Дъстин от своя страна е с рекорд 28-6-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. Той печели 8 от последните си 10 битки в UFC и само Хабиб Нурмагомедов успя да го победи в тези срещи.

Порие е бивш временен шампион и печели 21 от битките си с приключване. В 4 от неговите загуби Порие бива приключен. Той има 12 бонуса в UFC и идва след 2 големи победи над Макгрегър.

Кой ще си тръгне със златото през декември ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес