Зареждане

Гласят Хамзат Чимаев срещу Ковингтън на UFC 271

Гласят Хамзат Чимаев срещу Ковингтън на UFC 271
Публикувано на: Декември 18, 2021 в 02:00 ч
В социалните мрежи гръмна новината, че от UFC гласят битка между Хамзат Чимаев и Колби Ковингтън. Срещата в полусредна категория била планирана за събитието UFC 271, което ще се проведе на 12-ти февруари в Тексас.

От няколко седмици Чимаев и Ковингтън се обиждат и заканват един на друг в социалните мрежи. Това ще бъде огромна битка за чеченеца, в която той може да покаже своя пълен потенциал и да заслужи шанс за титлата.

Чимаев е с рекорд 10-0 в ММА и идва след победа над Ли Джинглиан. Хамзат приключва всяка своя битка и спечели първите си 4 срещи в UFC. Той си заслужи бонуси заради чудовищната си доминация.

"Borz" има много отличия в свободната борба. Той вярва, че ще спечели златото в UFC и се кани да убие всички в категорията. Чимаев спечели първите си 2 битки в UFC в рамките на 10 дни.

Ковингтън от своя страна е с рекорд 16-3 в ММА и идва след загуба от Камару Усман. Колби е бивш временен шампион и двукратен претендент за безспорната титла. "Chaos" приключва 8 от срещите си и 2 пъти пада с приключване.

Кой е фаворит в битката ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес