Зареждане

Гласят Fedor Emelianenko срещу Rampage Jackson в Япония

Гласят Fedor Emelianenko срещу Rampage Jackson в Япония
Публикувано на: Септември 9, 2019 в 10:29 ч
Качил: DoloR
Миналия уикенд Quinton “Rampage” Jackson напомни за себе си, след като влезе в клетката на Bellator 226 и опита да нападне шампионът в тежка категория Ryan Bader. Jackson не беше доволен от това, че битката между Bader и Cheick Kongo беше обявена за несъстояла се заради бъркане в окото от страна на шампиона.

Изглежда, че скоро Rampage ще се завърне в клетката, за да се бие, а не да прави безредици. Josh Gross от The Athletic споделя, че Bellator искат да организират битка между него и легендарният Fedor Emelianenko през декември в Япония, като битката ще бъде последна за легендарния боец на територия на Япония.

Президента на Bellator обмисля да включи Ryan Bader в бойната карта, за да го изправи срещу Jiri Porchazka, който е шампион в полутежка категория на RIZIN. Bader вече изяви желание за битка с Jiri, защото иска да е шампион на две организации.

Fedor е с рекорд 2-2 в Bellator и всичките му 4 битки под техния банер приключват с нокаут в първия рунд. Jackson от своя страна е с рекорд 6-2 в Bellator и в своята последна битка победи Wanderlei Silva с нокаут през септември миналата година.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес