Зареждане

Гласят битка между Дъстин Порие и Бенеил Дариуш

Гласят битка между Дъстин Порие и Бенеил Дариуш
Публикувано на: Юли 18, 2022 в 15:00 ч
Дейна Уайт и компания гласят битка в лека категория между Дъстин Порие и Бенеил Дариуш. По време на интервю за The Schmo, мениджърът на Дариуш, Али Абделазиз, сподели новината за плановете на UFC.

Битката все още не е официално договорена от двете страни, но това е посоката, към която промоцията върви според Абделазиз. В момента Дариуш е на 6-то място в лека категория на UFC, а Порие заема втората позиция.

От UFC искаха да изправят Дариуш срещу Ислам Махачев през февруари, но Бенеил се оттегли поради контузия в глезена. Наскоро стана ясно, че Махачев ще се бие за вакантната титла срещу Чарлз Оливейра през октомври.

Това оставя Дариуш без съперник, а той едва ли ще иска да е неактивен в клетката. Дъстин Поарие също е на разположение и по-рано тази година изрази недоволство от това, че не е получавал оферти за битка.

Това скоро може да се промени, ако двубоят с Дариуш бъде официално предложен и графиците на двамата в лека категория съвпадат. Потенциален двубой Дариуш срещу Поарие може да има отражение върху надпреварата за титлата


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес