Зареждане

Gilbert Melendez твърди, че Nick Diaz се пенсионирал, а Nate си живее живота

Gilbert Melendez твърди, че Nick Diaz се пенсионирал, а Nate си живее живота
Публикувано на: Февруари 7, 2019 в 00:00 ч
Феновете очакват с нетърпение завръщането на братята Diaz в клетката, но по всичко личи, че това няма да се случи скоро. Nate трябваше да се бие миналата година срещу Dustin Poirier, но няколко пъти сподели, че се оттегля и накрая наистина го направи или поне така твърди, Poirier. Nick от своя страна трябваше да се бие следващия месец срещу Jorge Masvidal, но и той реши да се оттегли, защото не е доволен от UFC. Днес Gilbert Melendez, който от дълги години е приятел на Nick сподели, че той се пенсионира, а Nate си живее живота и едва ли ще се бият скоро:



Много бих искал да видя Nick отново в клетката, но последно когато проверих разбрах, че се е оттеглил от ММА. Nate от своя страна тренира здраво. Toй е голяма звезда и където и да отиде го познават. Той е голям в играта с канабиса и се мотае със знаменитости.

 Nate е истински бизнесмен и се справя добре. В момента той си живее живота. Не мисля, че нещо пречи на Nick да се завърне. Всичко зависи от него. Той е във форма и винаги тича и е готов.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес