Зареждане

Гилбърт Бърнс си уредил страхотна заплата за боя с Усман

Гилбърт Бърнс си уредил страхотна заплата за боя с Усман
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Гилбърт Бърнс опроверга твърденията на Хорхе Масвидал, който говори, че бразилеца взел възможно най-малко пари за битката си с Камару Усман. Бърнс се възползва от лошите отношения между UFC и Maсвидал, който не спира да говори, че иска по-високи заплати. Първоначалните планове бяха Хорхе да се бие с Усман за титлата, но той отказа, а Бърнс нямаше как да бъде пренебрегнат с оглед на това, което показа в последните си битки.

33-годишния бразилец влиза в клетката с Усман на 11-ти юли в Абу Даби на остров Яс. Двамата ще оглавят UFC 251 и "Durinho" ще даде всичко от себе си, за да свали Усман от трона. Бърнс е в серия от 6 поредни победи и сподели, че си е уговорил страхотно заплащане за важната битка. Ето какво още сподели Бърнс за заплатата си, както и за Масвидал:


Предложиха ми страхотна сума за битката с Усман. Тя е повече от това, което мнозина бойци взимат в шампионски срещи. Доволен съм от ситуацията, в която се намирам. Аз се вкарвам в такива ситуации, от които получавам тези битки. Разбирам, че Масвидал иска повече пари, но всичко опира до мениджъри. Ако си подписал нов договор, то как ще искаш да подпишеш друг договор ? Няма смисъл в това. 

Всичко е в преговорите. Мисля, че има по-добър начин да решиш проблемите със заплатите от това да се оплакваш. Не мисля, че това помага на Масвидал. Той беше боец на 2019 година, а аз вече имам 2 битки през 2020 година, които са доста добри. Вярвам, че си заслужих шанса. Видяхме много бойци, които не се оплакват от парите си. Хабиб, Даниел Кормие, Сейнт Пиер и доста други. 

Има по-добри начини за бизнес, отколкото да пишеш по социалните мрежи, че искаш пари. Разбира се, че съм доволен от UFC. Те ми плащат добри пари. Ще взема справедлива сума за битка за титлата. Доволен съм от моя договор. Изкарвам повече пари, имам шанс за титлата и ако стана шампион ще имам всичко.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес