Зареждане

Гилбърт Бърнс с чудовищна доминация над Тайрън Уудли

Гилбърт Бърнс с чудовищна доминация над Тайрън Уудли
Публикувано на: Май 31, 2020 в 06:48 ч
Гилбърт Бърнс сподели клетката с бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли. Двамата се биха в главната битка на UFC on ESPN 9, което се проведе в института на UFC във Вегас. 33-годишния бразилец показа феноменално представяне в боя и записа най-голямата си победа в UFC. Бърнс беше близо до това да приключи Уудли още в първия рунд, след като го прати в нокдаун, а след това го засипа с чукове. Уудли успя да оцелее, но до края Бърнс го доминира. Гилбърт успя да отвори голяма аркада на веждата на Уудли.

Във втория рунд Бърнс пренесе боя на земя и доминацията му продължи. В следващите рундове Бърнс продължи да изнася лекция на Уудли и отново го прати в нокдаун с мощните си удари. Бърнс отново беше близо до приключване на боя в 4-тия рунд, след като приложи захват за предаване, но сирената спаси бившия шампион. В последния рунд двамата често влизаха в клинч и Бърнс беше по-свежия боец.

Невероятно представяне от страна на "Durinho", а Уудли нямаше никаква идея в играта и не показа желание за победа. Боя стига до решение, което беше единодушно за бразилеца - (50-45, 50-44, 50-44). Това е 6-та поредна победа за Бърнс, който пожела шанс за титлата в категорията. Уудли от своя стана навлиза в серия от 2 поредни загуби и се сбогува с шансовете си за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес