Зареждане

Гилбърт Бърнс надигра Хорхе Масвидал

Гилбърт Бърнс надигра Хорхе Масвидал
Публикувано на: Април 9, 2023 в 07:19 ч
Гилбърт Бърнс победи Хорхе Масвидал насред Маями.

Двамата бойци се биха в полусредна категория. Битката им беше подглавна за UFC 287, което се провежда във Флорида. Бърнс влезе в битката като голям фаворит и показа, че е с причина. Гилбърт не даде никакъв шанс на Масвидал, който искаше да зарадва родните фенове, но се провали.

В първия рунд двамата бяха доста търпеливи. Масвидал и Бърнс разменяха ритници и няколко крошета. В края на рунда Бърнс вкара тежък десен. Гилбърт свали Масвидал на земята в последните секунди.

Във втория рунд Бърнс доминира изцяло. Той сваляше Масвидал на земята и не му даде никакъв шанс. Хорхе успя да стане на крака, но пак беше съборен. Бърнс си взе този рунд с доминацията си.

В третия рунд Бърнс на няколко пъти разтресе Масвидал със своите удари. Хорхе се отличи с 2-3 добри попадения, но нищо повече. В последната минута Бърнс свали Масвидал на земята и го доминира. Като цяло Бърнс беше по-добрият както в стойка, така и на земята.

Битката стигна до решение, което беше единодушно за Бърнс - (30–27, 30–27, 29–28).

С тази победа Гилбърт навлезе в серия от 2 поредни победи. Той сподели, че ще гони титлата в категорията. Масвидал от своя страна навлезе в серия от 4 поредни загуби и сподели, че ще се оттегли от ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес