Зареждане

Гилбърт Бърнс: Имам 200 рунда спаринги с Камару Усман

Гилбърт Бърнс: Имам 200 рунда спаринги с Камару Усман
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 04:00 ч
Гилбърт Бърнс е повече от готов за битката си с Камару Усман. Двамата ще се бият за титлата на UFC 258, което ще се проведе на 13-ти февруари в Лас Вегас. 34-годишния бразилец се намира в серия от 6 поредни победи.

Той се представя много силно в последните си битки и успя да се справи с Тайрън Уудли и Деймиън Мая през 2020 година. Бърнс си заслужи бонуси и е готов да се бие с Усман в стойка и на земята.

Гилбърт споделя, че има над 200 спаринги с Усман и двамата са тренирали заедно 7 години. Очаква ни една интересна битка, а Бърнс е готов на всичко, за да стане шампион. Ето какво сподели той в интервю за MMAJunkie:

Какво ще ми направят, ако ме свалят на земята ? Нека ме свалят. Нямам търпение за това. Искам точно това. Искам да видя дали са готови за играта ми на земята. Имам скорост в ръцете и удрям здраво. Готов съм. Мисля, че съм много лоша битка за доста бойци. Няма да им е лесно с мен на земята. Надявам се, че ще опитат да ме съборят. Все още вярвам, че съм лоша битка за Масвидал и Едуардс. 

Двамата с Усман имаме повече от 200 рунда спаринги. Тренирахме заедно през 2012 година в Blackzillians. След време Blackzillians се разпадна и отидохме в Combat Club. Тренирахме в Hard Knocks, а след това в Sanford MMA. С Усман сме тренирали заедно 7 години и обичаме тренировките. Той беше добър партньор за мен, както и аз за него. Двамата сме правили много тренировки заедно и се познаваме добре. 

Усман ме биеше понякога, но аз също го биех. Помагахме си много и винаги исках да тренирам с него. Уважавам го много и биткат ни ще бъде надпревара. Няма да има вражда. Той е страхотен шампион и партньор. Нямам нищо против него. 

Не сме били приятели и не сме си писали, а просто тренирахме. Всичко беше в името на битките. Ще бъде доста емоционално за мен, ако стана шампион. Тази титла ще оправдае цялата ми работа. Ще бъде луда битка. Ще дам всичко за победата. Влизам гладен в битката. Нямам търпение. 

Кой ще победи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес