Зареждане

Гилбърт Бърнс е с COVID 19, отпадна от UFC 251

Гилбърт Бърнс е с COVID 19, отпадна от UFC 251
Публикувано на: Юли 4, 2020 в 07:23 ч
Гилбърт Бърнс е дал положителна проба за COVID-19 и отпада от главната битка на UFC 251, което ще се проведе следващата седмица в Абу Даби. Така бразилеца няма да може да се бие за титлата в полусредна категория с Камару Усман. От организацията са решили да извадят и Усман от бойната карта, а битката им ще бъде преместена за някое от бъдещите събития. Новата главна битка за UFC 251 ще бъде между Макс Холоуей и Александър Волкановски за титлата в категория перо.

От UFC тестват всички бойци и персонал преди да отлетят за бойният остров. Бърнс е 4-тия бразилец, който трябваше да се бие, но дава положителна проба за коронавирус. Андерсън дос Сантос, Винисиус Морейра и треньор на Марина Родригез също са заразени. Човек близък до бразилеца, който пожелал анонимност споделя, че неговия брат Хърбърт Бърнс, както и един от треньорите му също са с положителни проби.

Преди няколко дни стана ясно, че неговия съотборник Аунг Ла Нсанг също е с COVID-19. Бърнс е в серия от 6 поредни победи и вече направи две битки тази година. Той победи Деймиън Мая и Тайрън Уудли през март и май. Колби Ковингтън предложи да се включи като смяна и да се бие с Усман, но това вероятно няма да стане, защото и Усман нямало да лети до остров Яс.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес