Зареждане

Гилбърт Бърнс е готов за война с Джак Дела Мадалена

Гилбърт Бърнс е готов за война с Джак Дела Мадалена
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 09:00 ч
Гилбърт Бърнс, бивш претендент за титлата в полусредна категория на UFC, ще се завърне в клетката през март. Бразилецът се готви за много тежка битка в полусредна категория с Джак Дела Мадалена. Двамата ще се бият в картата на събитието UFC 299, което ще се проведе на 9 март в САЩ.

В интервю за The Allstar Channel, Бърнс обяви, че се готви за война.

"Всеки път се подготвям за война. Не очаквам, че ще бъде лесно, че ще спечеля в първи или втори рунд. Аз залагам на нещо съвсем различно. Трябва да съм готов за истинска война. Ако завърша битката бързо, страхотно, но трябва да съм готов за най-сложния сценарий.

Той е здрав. За да го победя, трябва да смесвам различни неща. Неговата сила е в стойката му, но аз не се страхувам от това. Състезавах се срещу много бойци от висока класа. Трябва обаче да смесвам ритници с бокс, тейкдауни, жиу-джицу и борба. 

Това и напрежението ще бъдат ключът към успеха.", сподели Бърнс.

В момента Гилбърт е на четвърто място в класирането на полусредна категория на UFC. Съперникът му е 11-ти в класирането. Мадалена остава непобеден в октагона на UFC. Той не е губил битка в професионалния ММА от 2016 година. Това ще бъде сериозен дуел, който няма да е лесен за нито един от двамата.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес