Зареждане

Гейджи ще продаде титлата си за лечение на негов братовчед

Гейджи ще продаде титлата си за лечение на негов братовчед
Публикувано на: Август 8, 2020 в 05:00 ч
Временният шампион на UFC в лека категория Джъстин Гейджи ще продаде своята екипировка и титлата си след битката с Хабиб Нурмагомедов. В своя акаунт в социалните мрежи Гейджи сподели, че има болен братовчед, който има нужда от лечение и трябва да съберат 144 000 долара. Джъстин обяви кампания за набиране на средства, която до момента е събрала $20,492 за близо 2 месеца. Гейджи сподели, че след битката си на UFC 254 срещу Нурмагомедов продава всичко, за да се включи в кампанията. Ето какво още написа Джъстин в социалните мрежи:


Моят братовчед Йона има нужда от нашата помощ. През 2014 г. семейството на леля ми откри, че той страда от изключително недохранване и бил жертва на насилие, след като майка му починала в Гана, Африка. Започнаха да се грижат за него, когато той беше на 14 месеца, защото там нямаше никой друг. Влюбиха се в Йона и не можеха да си представят живота без него. Затова го осиновиха, когато беше на 2 години. 

Травмата от ранна детска възраст причини тежки психологически щети, в резултат на което той е диагностициран с разстройство на реактивна привързаност, разстройство на нарушената дирегулация на настроението, посттравматично стресово разстройство и когнитивни проблеми, и заедно с това той също страда от аутизъм. Той искаше да нарани себе си и показа агресия към другите и към животните. Закарахме го в болница, където му помогнаха, но той плаче и казва, че не знае защо се чувства така. Той иска да бъде щастлив. 

Наскоро имаше рожден ден и стана на 8 години. Сега трябва да съберем 144 000 долара за специализираното лечение, което струва 8 000 долара на месец в продължение на 18 месеца. Ние го обичаме и наистина се нуждаем от вашата помощ, за да му осигурим лечението, от което се нуждае, за да може да бъде щастлив и да не се чувства уплашен или стресиран, когато някой му покаже обич. Ще обявя за продан цялата си екипировка и колана от UFC 254, за да събера пари за неговото лечение. 


Миналата година Хабиб Нурмагомедов и неговия опонент Дъстин Поире си размениха тениските и ги обявиха за продан с цел благотворителност. Хабиб успя да вземе 100 000 за тениската на Поире, който взе 60 000 за тениската на Нурмагомедов. Почти сигурно Хабиб ще направи същото и за братовчеда на Гейджи през октомври. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес