Зареждане

Гейджи: Събмитвам Хабиб и му показвам, че съм по-висш атлет

Гейджи: Събмитвам Хабиб и му показвам, че съм по-висш атлет
Публикувано на: Октомври 6, 2020 в 01:00 ч
Джъстин Гейджи иска да накара Хабиб Нурмагомедов да се предаде, за да му покаже, че е по-висш атлет от него. Двамата шампиони ще обединяват титлите в лека категория на UFC 254 в края на месеца в Абу Даби. 31-годишния американец е с рекорд 22-2 в ММА и има само 1 победа със събмишън, но това не му пречи и той иска да събмитне непобедения дагестанец.

Гейджи е в серия от 4 поредни победи с нокаут, в които печели 5 бонуси. Двете му загуби са с нокаут от Еди Алварес и Дъстин Поарие. Гейджи винаги дава всичко от себе си в клетката и спечели 5 от 7-те си битки в организацията.

Той си завоюва 9 бонуси в тези срещи, което говори само по себе си за това какъв боец е американеца. Това е най-важната битка в кариерата на Гейджи и той ще даде всичко от себе си, за да се докаже. Ето какво сподели опасния нокаутьор пред медиите за боя с Нурмагомедов:

Моята увереност е може би най-големият фактор в момента, съчетан със силата, която притежавам, съчетана с треньора, който имам. Това е опасна комбинация. Не ме интересува дали ще спечеля или загубя. Важно е да зарадвам семейството си и да се гордея с представянето си. Ето това ме прави най-опасен. Не знам дали той се е бил с някой такъв. Всеки може да заспи и ако Хабиб смята, че не може, тогава е глупак. 

Борил съм се през целия си живот. Голяма част от борбате е в това да не позволяваш да те събарят и да те държат на земята. Това винаги е бил моя фокус в борбата. Няма да ме свалиш и да ме държиш на земята. Ще използвам това. Важно е да не стигаме до земя. Няма да вляза там и да се боря с Хабиб. Няма как да спечеля, ако се боря с него. Постоянно съм работил върху защитата си, а не върху атаката в борбата. 

Трябва да се съсредоточа върху това да не съм на мрежата и да не бъда свален. Ако все пак ме свали, трябва да го накарам да работи така, сякаш животът му зависи от това. Ще се опитам да го заплашвам с опити за събмишън, за да се колебае, преди да тръгне да ме събаря. Ще се опитам да го събмитна. Искам Хабиб да се предаде. Искам той да знае, че съм по-висш атлет. Това е целта в тази игра.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес