Зареждане

Георги Валентинов победи със съдийско решение в EFM Show 2

Георги Валентинов победи със съдийско решение в EFM Show 2
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 23:15 ч
Георги Валентинов записа втората си битка в EFM Show, след като при дебюта в организацията загуби със събмишън. Негов опонент при битката в EFM Show 2 бе бразилецът Андерсън Куейроз, след като човекът, от когото претърпя поражение - Игор Михалишин отказа реванш, а след това избяга и от двубой с друг български боец - Живко Стоименов.

Валентинов излезе подготвен и мотивиран изцяло за победа, подкрепен от неговите поддръжници от "София-Запад". Битката още от самото начало започна на бързи обороти, като двамата държаха центъра и разменяха бързи удари с ръце и крака, без да се впускат в излишни размени. Валентинов игра доста разчупено и опитваше удари от различни ъгли поемайки ролята на по-агресивния боец.


Вторият рунд започна също на високо темпо, като Валентинов продължи да нанася и атрактивни удари с крака, усвоени до съвършенство от миналото му в таекуондото. Той умело ги комбинира с ударите с ръце и пресирането към клетката. В средата на рунда битката се пренесе на земята, където Валентинов зае доминираща позиция.

В третия рунд българинът работеше за още един тейкдаун и пренасянето на двубоя на земята, но бразилецът умело се задържа на крака, притиснат до мрежата. След като накрая битката бе пренесана на земята, Куейроз успя да вземе контрол и да блокира Валентинов в опит за събмишън.

В крайна сметка решението стигна до съдиите и те го дадоха в полза на по-агресивния и търсещ екшън Валентинов.Вижте всички резултати от EFM Show 2 на живо само на MMA.BG


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес