Зареждане

Georges St-Pierre: UFC никога няма да ми позволят да се бия за титлата в лека категория

Georges St-Pierre: UFC никога няма да ми позволят да се бия за титлата в лека категория
Публикувано на: Септември 27, 2018 в 03:39 ч
Легендата Georges St-Pierre вече обяви, че иска да се бие за титлата в лека категория срещу победителя от битката между Khabib и McGregor, но не вярва, че от UFC биха му го позволили.

GSP се завърна миналата година и победи Michael Bisping, като стана шампион в средна категория, но седмица по-късно оваканти титлата, защото имаше проблеми със здравето.

Той имаше клауза в договора, която гласеше,  че GSP е задължен да защити титлата в средна категория, но така и не я изпълни. Сега Georges иска битка в лека категория, но не вярва от UFC да му я позволят:

Мога да ви кажа, че UFC никога няма да ми позволят да се бия в лека категория, защото се страхуват, че ако спечеля титлата отново ще си тръгна. Напълно ги разбирам. Разбирам ги от гледна точка на бизнена.

Точно сега не ми трябва договор за битка в UFC, защото веднага щом се подпише договор започва психическа война и стрес. Сега трябва да се справя с някои неща и когато съм готов, ще го направя. За мен здравето ми е най-важно.

Със сигурност обаче вратата към бойните спортове все още е отворена и аз искам да се бия. Когато реша, че тази врата се затваря, тогава всички ще го разберете. Засега вратата е отворена.

Ще позволят ли на Georges St-Pierre да се бие в лека категория ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес