Зареждане

Georges St-Pierre не изглежда заинтересован за битка с Conor McGregor

Georges St-Pierre не изглежда заинтересован за битка с Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 12:00 ч
 
Дали битка между Georges St-Pierre и Conor McGregor е възможна?
 
От ESPN попитаха St-Pierre точно това, а след много олюлявания и изглеждайки некомфортно, Geroges заяви, че това би могло да се случи, но не е нещо, за което той е мислил.
 
"Всичко е възможно, но всички се насочват към Conor McGregor заради парите, той изкарва най-много. Но аз не предизвиквам бойци, който се състезават в по-долните категории. Аз не правя така. Сега ще се бия с Michael Bisping. Гледам само нагоре.", заяви St-Pierre.
 
"Той е невероятен боец, за мен ще бъде чест, но не знам. Не знам какво да кажа. Ако феновете искат това и той го иска, може би ще се случи, но сега съм съсредоточен върху Bisping.", добави канадеца.
 
 
Що се отнася до слуховете, че Georges е трябвали да влезе в клетката и да предизвика McGregor, ако ирландецът бе спечелил първата си битка с Nate Diaz в UFC 196? Това изобщо не е вярно.
 
"Появих се на тази битка, защото Lorenzo Ferttita ме помоли да дойда и да се покажа. Тогава агентът ми преговаряше с UFC. Той искаше да бъда там. Не знам дали е имал нещо друго в главата си, но бях там само заради срещата."
 
"Нямах намерение да правя нищо срещу Conor McGregor. Ние се състезаваме в различни категории."
 
 
За някой, който твърди, че играе на фондовия пазар, "GSP" не изглежда като търговец с въображение. Предвижването в средна категория и срещата с Michael Bisping беше интересно начинание, но Georges вече каза, че UFC е включил клауза в договора му, принуждавайки го да го защитава, ако спечели, а St-Pierre достатъчно добър и честен, за да ни накара да не се съмняваме, че ще го направи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес