Зареждане

Georges St-Pierre: Kevin Lee не знае колко добър е всъщност

Georges St-Pierre: Kevin Lee не знае колко добър е всъщност
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Легендарният шампион в две различни категории Georges St-Pierre се наслаждава на времето си извън клетката. Той не спира да тренира, въпреки че по-рано тази година реши да се оттегли от ММА. "Rush" спря с битките на 38-годишна възраст в серия от 13 поредни победи и с рекорд 26-2 в ММА. Сега той помага в подготовката на други бойци и тренира заедно с Kevin Lee, който е бивш претендент за титлата в лека категория.

Lee за първи път в своята кариера се намира в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки. Той дори се качи в полусредна категория, за да търси победата, но загуби от Rafael dos Anjos през май тази година. Сега Kevin тренира усилено в една зала с Georges St-Pierre, който се изказа ласкаво по негов адрес в интервю за The Schmo:


Все още никой не е разобличил Khabib и не знам как може да бъде победен. Мисля, че мога да го победя с доста движения, без да се страхувам от събаряния и от креативност. Просто да оставиш нещата на течението.

 Kevin Lee е страхотен атлет с невероятен потенциал. Той все още е нов и има какво да учи. Мисля, че Lee не осъзнава всъщност колко добър е в клетката. Той е страхотен и може да стане шампион. Да, забавно е да тренираме с него. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес