Зареждане

Gegard Mousassi: Животът е по-лесен в Bellator

Gegard Mousassi: Животът е по-лесен в Bellator
Публикувано на: Октомври 15, 2017 в 09:23 ч

След ограничението при спонсорирането на бойците и много звезди, нуждаещи се от индивидуално отношение, UFC започнаха да изпитват трудности със задържането на голяма част от добрите си състезатели.

След като имена като Rory MacDonald, Benson Henderson, Phil Davis и Josh Thompson напуснаха организацията през 2016-та, UFC загубиха Ryan Bader, Roy Nelson и Gegard Mousasi тази година.

32-годишният Mousasi ще направи дебюта си в конкурентната организация Bellator на 20-ти октомври срещу Alexander Shlemenko, след като подписа договор за 6 двубоя през юли. И като повечето други ветерани, преминали в отбора на Bellator, Mousasi се наслаждава на новото преживяване
 
"Животът е по-лесен. Успях да доведа приятелите си също в Bellator. Отношението, което получавам е страхотно. Bellator има перспектива за растеж, не само за мен, но и за самите тях като компания.

В UFC бях малка рибка. В Bellator съм голяма риба. Затова искам да работя с тях. Имаме връзка, която не беше налична в UFC. Там си в компания, като във фабрика. А тук в Bellator нещата са повече като семейство и аз давам всичко от себе си за него."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес