Зареждане

Gegard Mousasi разкрива плановете за оттеглянето си

Gegard Mousasi разкрива плановете за оттеглянето си
Публикувано на: Октомври 20, 2017 в 16:00 ч
 
 Бившият гладиатор от UFC Gegard Mousasi ще дебютира в Bellator MMA този уикенд срещу Alexander Shlemenko, като част от Bellator 185, като след тази среща вече има и други бойци, срещу които би се изправил с удоволствие.
 
"Имам много възможности. Трябва първо да победя Shlemenko, после ще се бия за титлата, а след това може да се изправя срещу Rory MacDonald и да се пусна в полутежка категория. Там има гладиатори като King Mo, Ryan Bader, Phil Davis, Chael Sonnen, Wanderlei SIlva, Rampage Jackson - все големи имена, с които могат да се получат интересни срещи.
 
В UFC Mousasi не успя да се добере до титла, но е бивш шампион в полутежка категория на Strikeforce.
 
"Не смятам, че съм към края на кариерата си, тъй като все още бележа победи. След още шест срещи обаче ще съм на около 34-35 години. Смятам, че това е прилична възраст за оттегляне от спорта. Разбира се, не го мисля толкова това. Ако резултатите от предстоящите ми срещи не са добри, няма смисъл да продължавам, но иначе не мисля да спирам."
 
Bellator 185 ще се състои на 20-ти октомври в щата Кънектикът и ще бъде оглавен от срещата между Gegard Mousasi и Alexander Shlemenko.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес