Зареждане

Ган очаква Нгану да се бие умно: Той знае, че мога да издържа силата му

Ган очаква Нгану да се бие умно: Той знае, че мога да издържа силата му
Публикувано на: Декември 8, 2021 в 08:45 ч
Времето неусетно минава и UFC 270 е след броени седмици - на 22-ри януари. Главната битка на вечерта ще бъде между Сирил Ган и Франсис Нгану за титлата в тежката категория.

Всеки знае историята на Нгану, който напуска Африка и се мести във Франция, преследвайки мечтата си да стане професионален боец. Сега постепенно започваме да научаваме и историята на Ган, която не е толкова епична.

Вижте също: Историята на Франсис Нгану: От бездомник до най-голямото страшилище в ММА

"Продавах мебели," сподели Ган за това какво е правил преди бойните спортове. "Бях доста добър. Не най-добрия, но бях добър. Бях млад в тази работа, защото обикновено по-зрели от мен хора се занимаваха с това. Аз бях млад, харизматичен и спокоен."

За съжаление (или щастие) бизнесът, към който Ган работил фалирал, което принудило французинът да наблегне повече на бойните спортове. Забележително е скоростта с, която Ган влиза в UFC: само три години занимаване с ММА.

"Ще спечеля срещу Франсис Нгану и ще бъда на върха. Аз ще бъда най-опасния в света и то само след три години в ММА.

Ако сте забелязали след всяка моя битка не съм особено доволен. Не съм щастлив, когато побеждавам. Не знам точно защо е така. Но ако победя Франсис, ще съм много щастлив. Наистина."


Ган и Нгану са тренирали заедно, когато са били тренировъчни партньори и приятели в The MMA Factory. Но Ган е наясно, че ще се изправи срещу много по-различен боец от това, което Нгану е бил през 2018-та.

"Мисля, че Франсис постигна много през тези години и е подобрил играта си. Това е добре. Той е по-завършен боец. Той знае, че мога да удържа силата му. Затова може би ще играе по-умно, когато се изправим един срещу друг."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес