Зареждане

Gabi Garcia към Julia Budd: Внимавай какво си пожелаваш

Gabi Garcia към Julia Budd: Внимавай какво си пожелаваш
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 21:00 ч
Шампионката в категория перо на Bellator, Julia Budd се намира в серия от 11 поредни победи и няма загуба от 8 години. Julia защити титлата си вече 3 пъти в Bellator, като за последно го направи с нокаут над Оlga Rubin преди няколко дни. Budd е готова за по-сериозни предизвикателства и обяви готовност за битка с Gabi Garcia в края на годината в Япония. Julia иска Bellator и RIZIN да организират съвместно събитие, на което двете да премерят сили. Garcia е по-тежка с повече от 20 килограма от Budd и я предупреди, че трябва да внимава какво си пожелава:


Тя говори за разликата в размерите и твърди, че съм предизвикателство за нея, но истината е, че тя е предизвикателство за мен. Julia няма загуба вече 8 години и има повече опит от мен. Аз дори не съм мислела за кариера в ММА през 2011 година. Тя се е била с големи имена и е голямо предизвикателство за мен. 20 килограма е голяма разлика, но тя си го търси. Трябва да внимава какво си пожелава.

 Аз не съм тази, която предизвиква, а тя го иска. Ще се бия с нея още утре. Уважавам я, но тя си няма понятие в какво се забърква. Да, тя е страхотен боец, но ще я победя. Тренирам всеки ден, за да подобрявам играта си. Не мисля, че тя има силата, с която да ме нокаутира. Не се страхувам от нея и искам да се бием. Мисля, че тя иска да си създаде име с победа над мен, но няма да стане. Тя ще падне, след като я ударя. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес