Зареждане

Фюри към Уайлдър: Няма да те чакам вечно

Фюри към Уайлдър: Няма да те чакам вечно
Публикувано на: Август 21, 2020 в 13:58 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Тайсън Фюри изгаря от желание да приключи трилогията с Дионтей Уайлдър. Двамата боксьори премериха сили два пъти, като първата среща беше много драматична. Фюри успя да води в нея, но два тежки нокдауна изравниха везните и съдиите отсъдиха равенство. В началото на тази година двамата се качиха на ринга за втори път, като Фюри успя да доминира и няколко пъти прати Уайлдър в нокдаун.

Тайсън успя да го победи с нокаут в 7-мия рунд и му нанесе първа професионална загуба. "The Bronze Bomber" се оправда, че неговия костюм бил прекалено тежък и го изморил по време на излизането към ринга. Уайдлър понесе доста критика и много рядко е активен в социалните мрежи след тежката загуба. Той активира клаузата за реванш, но Фюри не смята да го чака и му даде да разбере в социалните мрежи. Ето какво послание отправи Фюри към Уайлдър:

Уайлдър, къде си, приятелче ? Часовника тиктака. Няма да те чакам вечно. Има и други задници в категорията, които искам да изям за закуска. 

По последна информация трилогията трябва да се проведе през декември тази година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес