Зареждане

Фьодор Емеляненко: Вече съм показвал всичко на феновете

Фьодор Емеляненко: Вече съм показвал всичко на феновете
Публикувано на: Декември 28, 2019 в 12:00 ч
Легендарният боец Фьодор Емеляненко (38-6 MMA, 2-2 BMMA) влиза в клетката за пореден път след броени часове. Той ще се бие срещу Куинтън Джаксън в главната битка на Bellator 237, което ще се проведе в Сайтама, Япония. 42-годишния руснак е едно от най-големите величия в историята на ММА и неговите битки са радост за окото на феновете.

Емеляненко направи 4 битки в Bellator, които приключиха с нокаут в първия рунд. Той успя да спечели 2 от тях, но другите 2 загуби. Фьодор стигна до финала на турнира в тежка категория, но през януари загуби с нокаут от Раян Бейдър за 35 секунди. Емеляненко споделя, че кариерата му може да продължи, въпреки че с Bellator обмисляха неговото оттегляне от спорта.

Фьодор иска да види как се чувства в клетката и така ще прецени какво ще стане с бъдещето му в ММА. Последния император сподели, че иска да радва феновете, но вече им показал всичко от себе си в октагона:


Планирахме моето оттегляне от спорта и се съгласихме за него, но нека видим как се чувствам. В момента следваме плана на Скот, който включва три битки. Това ще бъде нещо като турне преди моето оттегляне, но двамата се разбрахме, че трябва да видим как се чувствам. Тогава ще го мислим. 

По-рано в своята кариера Джаксън вероятно е бил по-бърз, лек и млад. Сега обаче също като мен е по-тежък и по-бавен, но най-вероятно удря по-здраво. Мисля, че вече съм показвал на феновете всичко, което е трябвало да им покажа. 

Тази битка ще бъде нещо като сбогуване с Япония. Искам да ги забавлявам. Искам да бъдат щастливи когато ме гледат. Ще се върна в Япония, но като гостенин. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес